Kees van der Berg - Muziek, Coaching en Techniek - Meander 48 Winsum - 06-43990263 - berg.keesvander@gmail.com

Techniek


repete

Een niet onbelangrijke factor bij optredens en concerten is de versterking van zang en instrumenten. Niet alleen de apparatuur maar ook de bediening zijn een belangrijke schakel bij live uitvoeringen. Kees van der Berg heeft een kwalitatief hoogwaardige set beschikbaar die geschikt is voor een groot aantal doeleinden. Ook blijft hij zich ontwikkelen op het gebied van geluidstechniek en de bediening hiervan.

De set wordt voornamelijk ingezet bij eigen producties en voorstellingen, het is ook mogelijk om een gedeelte of de volledige set te huren.

 

Mochten er nog aanvullingen nodig zijn zoals de inzet van theater- of showlicht dan is dit ook mogelijk.

Hieronder een overzicht van de direct beschikbare apparatuur.


pn82Renkus Heinz maakt technisch zeer hoogwaardige speakers. De PN serie is een lijn actieve speakers gemaakt voor de veeleisende gebruiker en heeft een heerlijke natuurlijke klank, ook wanneer het volume flink omhoog gaat.

Doordat de speakers ingebouwde electronica en versterkers hebben is het een zeer compact, flexibel en eenvoudig systeem om in te zetten.

Beschikbaar zijn de PN82 fullrange speakers met een eventuele aanvulling van de lage klanken door middel van de PN212 subwoofers.


AllenHeath0106Het Allen&Heath GLD systeem is licht en compact en deelt de vele goede kwaliteiten van zijn grotere broers in de iLive-serie. Het omvat de GLD-80 digitale mengtafel met 20 gemotoriseerde faders en een groot iPad-achtig touchscreen. Het systeem is uit te breiden tot 48 inputs en 24 outputs. Ook is het compatible met het veelgebruikte Aviom monitor systeem.

Uitgebreide multitrack opnames zijn mogelijk door middel van een Waves SoundGrid aansluiting met de mogelijkheid van 64 inputs en 64 outputs en directe aansluiting op een laptop of PC. Met dit systeem zijn er ook talloze hoogwaardige extra effecten te gebruiken.

Voor kleine opname sessies is er een Motu 4Pre aanwezig. Deze heeft 6 inputs.


Wat betreft microfoons is er een breed aanbod van veelgebruikte dynamische en condensator microfoons. In de lijst microfoons van Shure, AKG, Audix, Audio-Technica en Sennheiser.

Klik hier voor een compleet overzicht.