Kees van der Berg - Muziek, Coaching en Techniek - Meander 48 Winsum - 06-43990263 - berg.keesvander@gmail.com

Kerst 2014


 

Er staan deze kerst, zoals ieder jaar weer een flink aantal activiteiten op het programma.

Het begint deze week met twee concerten met Gerrie Dantuma bekend van The Voice. Met een liveband brengt ze een gevarieerd concert met een mix van pop en kerstsongs. Vrijdagochtend en -middag een dubbeloptreden van MC Prophet. Hij geeft zijn optreden op twee locaties voor leerlingen van het Gomarus College. Zaterdag 20 december is er een optreden van het koor Sirius tijdens het festival WinterWelVaart. Zondag 21 december treed het koor Repete op tijdens Kerst op de Kijkboerderij in Eelde. Kerstnacht is er een dienst in De Poort in Winsum en op eerste kerstdag een kerstmusical op diezelfde locatie.

Kortom; genoeg om 2014 vol voldoening mee af te sluiten!


Comments are closed.

Feedback
0